Om oss

Snickarna AB

Vad vi gör?

Snickarna AB utför alla i branschen förekommande entreprenad och byggprojekt.

 

Vart finns vi?

Snickarna AB är baserade i Västerås, och vårt huvudsakliga arbetsområde är mälardalen inkl. Stockholm, Enköping, Köping, Eskilstuna osv.

 

Vår målsättning?

Snickarna AB har som målsättning att alltid sätta våra kunder och beställare i fokus. Vi vill skapa en nära och trygg relation från första kontakt till färdigställd entreprenad. Våra interna kvalitetskrav är mycket höga.

 

Vår roll i Ert projekt?

Snickarna AB har ofta rollen som totalentreprenör, där vi sköter allt som ingår i det aktuella projektet. Vår vilja är att göra det enkelt för våra beställare, och därför sköta all samordning och kontakt mellan inblandade yrkesgrupper. För den kompetens vi inte själva besitter anlitar vi behöriga underentreprenörer och ansvarar för deras arbeten. I vissa fall tar vi också rollen som underentreprenör, och utför då endast vår del i ett byggprojekt enligt överenskommelse med våra beställare.

 

Vårt miljöarbete?

Snickarna AB arbetar aktivt för att minska vår inverkan på miljön. Vi utvecklar kontinuerligt våra system för klimat och miljöfrågor, och vi värdesätter ett energieffektivt samt klimatsmart byggande.

Vilka typer av arbeten utför vi?

Vi utför samtliga byggtjänster, klicka nedan för att läsa mer!

Läs mer om våra tjänster

Kontakta oss

Hör av dig redan idag för att börja planera erat projekt!

 076-390 61 78

Kontakta oss